Knygų Laiko Kaina – Tim Tinger

Knygų Tim Tinger

Tim Tinger (Timas Taineri) pradėjo savo karjerą JAV kariuomenės specialiųjų pajėgų kontržvalgyboje šaltojo karo metais. Griuvus Berlyno sienai, jis nuo espionažo perėjo į arbitražą ir perestroikos metu persikėlė į Maskvą, besikuriant ES – į Briuselį, kur vadovavo vienam iš Johnson-Johnson pedalinių ir keliavo po visą pasaulį, kaip dabar daro jo rilerių personažai.

Galiausiai apsistojo Silicio slėnyje, kur prisidėjo prime naujų medicinos technologių kūrimo. Šiuo metu jis su žmona ir dviem dukterimis gyvena Šiaurės Kalifronijoje. Tigneris – dvylikos bestseleriais tapusių veiksmo trilerių autorius.

Jei turėtum nemirtingumą,ką su juo darytum?

Grupė investuotojų ir mokslininkų randa būdą sukurti serumą, kuris turi būti periodiškai švirkščiamas į žmogų, gali sustabdyti senėjimo procesą ir galų gale nemirtingumą. Po supratimo, kad jie faktiškai ir PAGALIAIU tai padarė, jie nusprendžia, kad negali tiesiog pateikti šio produkto į masinę rinką. Jei visi gyventų amžinai, tai būtų katastrofiška žemei. Gyventojų skaičius pakils ir t.t. Jie nusprendžia iš esmės pasilaikyti paslaptį sau.

Netrukus tampa akivaizdu, kad šis planas neveiks amžinai. Jie turės pakeisti tapatybę, nes jų pažįstami sensta, o jie – ne. Jų sprendimas rasti savo išvaizdą tinkamiausiai atitinkančius žmones ir pavogti jų tapatybę yra visų augančių grupės problemų pradžia. Vienas jų pačių buvo nužudytas, ką jie darys dabar?

Ši knyga yra puiki visiems, kuriems patinka paslaptys ir įtampa. Joje yra žmogžudysčių, žudikų, kūnų grobimo, išdavysčių, beveik viskas, ką galite sugalvoti šiam žanrui.

Prisijunkite prie žmonių, kurie mėgsta skaityti

Prisiregistruokite ir sužinokite apie nuostabias knygas, įžvalgias pamokas, naudingus skaitymo patarimus ir mūsų biblioteką

Kiek šis įrašas buvo naudingas?

Norėdami įvertinti, spustelėkite žvaigždutę!

Vidutinis reitingas 0 / 5. Balsų kiekis: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas įvertinęs šį pranešimą.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Atsiprašome, kad šis įrašas nebuvo jums naudingas!

Patobulinkime šį įrašą!

Papasakok mums, kaip galime patobulinti šį įrašą?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *